DeliaNmul LeonoreSw CerysGill jalkapallo pelipaikat Carol ChanaMano

Mutta Davies vaatii, että heidän on vain käytettävä kutakin peliä mahdollisuutena korvata pettymyksensä Evertonia vastaan. Tottenham kohtaa sitten sunnuntaimatkan Southamptoniin, kun he menevät peliin, joka on jo jättänyt Mourinhon valitettavaksi ottelun kasaamisesta.
Hyvin edellä pakattua aikataulua, jonka jälkeen Espanja Kotipelipaita Spurs lentää Bulgariaan torstain Eurooppa-liigan yhteenottoon Lokomotiv Plovdivin kanssa. Walesin puolustaja sanoi: ‘Katso se’ on kova. Luulen, että kaikki työskentelivät ahkerasti. Barcelona Kotipelipaita . Minä henkilökohtaisesti, annoin sen kaiken.
Mutta Davies puolusti itseään ja joukkuetovereitaan ja vaati, että he yrittivät niin kovasti kuin pystyivät ja olivat yhtä pettyneitä kuin pomonsa, että he hävisivät pelin.
Vihainen Spurs-pomo päällysti joukkueensa siitä, että se ei yrittänyt tarpeeksi kovasti painostaa vastustajiaan ja että hänellä oli ‘väärä mielentila’ sunnuntain 1-0-tappiossaan.
Tottenhamin puolustaja Ben Davies on kiistänyt johtaja Jose Mourinhon syytön laiskuudesta Evertonille tehdyn tappion jälkeen. . Kysyttäessä kokemuksesta kilpailla tyhjien osastojen edessä tärkeiden Premier League -pisteiden kanssa linjalla, Davies lisäsi: ‘Se on melko outoa, mutta heti kun tämä pilli kuuluu, heti kun ensimmäinen pallo potkaistaan, intensiteetti on olemassa , että kilpailukyky on olemassa. Meiltä puuttuu toisinaan fanejamme pelin aikana, mutta en Valencia Jalkapallo Paidat usko, että pelaajina meillä on varaa viipyä siinä..

GarfieldT Fodboldtrøjer Til Børn MargretFu

JoellenSo maglietta ronaldo real madrid bambino Carolynsa

AngleaBus fotbollströjor HayleyCri

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat