LisetteGi ShawnCurt GennieRed manchester united Fodboldtrøje til Børn Jesse SadyeClif

Uanset om han ender i Real Madrid eller et andet sted, ser Pogba ud til at flytte en annonce, der vil være til hans fordel, siger Berbatov. “Hvis det er sandt, at han virkelig er ulykkelig, hvis han fortsætter med at blive dortmund Fodboldtrøje udeladt, ville det selvfølgelig være det bedste for ham at forlade United,” fortsatte han. ‘Han ser ikke ud til at være i sin bedste form for mig. Det er rigtigt, at han spiller efter at have haft Covid, hvilket kan være en stor dortmund Fodboldtrøje faktor. Alligevel kan du se, at Solskjaer ikke har tillid til ham, og det ville være bedst for United og Pogba at gå hver for sig.
Berbatov tilføjede, at erklæringerne fra Mino Raiola lige før Uniteds afgørende Champions League-kamp mod Leipzig ikke hjalp. . Agenten insisterede på, at Pogba ikke er glad for Old Trafford. Jeg tror ikke Pogba vidste, hvad Raiola ville sige. Det er pinligt for spilleren. Og lad os ikke glemme, at Raiola arbejder for Pogba ad ikke omvendt. Agenter er nødt til at gøre, hvad deres klienter siger. . Interviewet var ikke den måde, vi skulle gå på tingene på. Jeg er sikker på, at Raiola og Pogba ville have talt om hans situation i United, men det var helt unødvendigt at komme ud med det lige før et så vigtigt spil. Det er noget, der aldrig ville være sket i min tid i United. Med Ferguson ville ingen have vovet at tale om holdet eller træneren, ingen ville have vovet at vise en manglende respekt for klubben manchester united Fodboldtrøje og manager ‘..

Louisepug kopen voetbalshirts KlausGall

JeanWelch maglie di calcio a poco prezzo IngridAlb

FranceCol kopen voetbalshirts LasonyaNa

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat