ManuelaTe FlossieRe Horaciorm manchester united Fodboldtrøje Jason ArielleSi

Tyskeren er muligvis klubbens højeste tjener, men han blev udeladt af Mikel Artetas 25-mandlige Premier League-hold. Ozil real madrid Fodboldtrøje afviste chancer for at forlade i sommeroverførselsvinduet på grund af den løn, han blev tilbudt af andre klubber.
Med hensyn til udeladelsen af ​​holdet tilføjede Maitland-Niles: ‘Det er noget, du bliver nødt til at spørge klubben om. Vi som spillere har ikke rigtig tænkt over det meget.
Maldini sagde, ‘Det er bestemt Milanas pligt at prøve at holde i en vigtig spiller som Gigio, for det han repræsenterer som et symbol, en spiller, der kom op gennem vores ungdomsakademi og efter min ydmyge mening, fordi han er den bedste målmand i verden. manchester united Fodboldtrøje .
AC Milan-direktør Paolo Maldini har indrømmet interesse for Hellas Verona-forsvarer Matteo Lovato. Og før deres uafgjort med Verona søndag sagde Maldini: “Han er en meget interessant spiller, han er ung og har en vigtig struktur.
Maldini afslørede også nye kontraktforhandlinger er planlagt med Gianluigi Donnarumma og Hakan Calhanoglu i løbet af den internationale uge. Han tilføjede: ‘Næste uge vil være fri for forpligtelser, og derfor vil vi have tid til at tale om fornyelserne af Calhanoglu og Donnarumma. tottenham hotspur Fodboldtrøje .’
På Gigio Donnarummas kontrakt tilføjede han: ‘Stabilitet tillod os at begynde sæsonen som vi gjorde. Det er forkert ikke at betragte Gigio Donnarumma som en hjørnesten i dette hold, han er kun 21, men han er en af ​​vores ledere, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at få ham til at blive..

VRFSoila fotballdrakt CelsaAker

TMGEbony multi plant-stand ElaneGaer

GrantLkwr maglie calcio ChristalL