TreyBelai TiffinyCo TobySalga Valencia Vieraspelipaita Allie KDMColbyo

Robinson oli etu molemmille pelaajille ihmisinä ja tarjosi näkemyksensä heidän ainutlaatuisesta luonteestaan, mikä on molemmille yhteistä. Carl Robinson on verrannut nuorta tähteä Alphonso Daviesia legendoihin, kuten Ashley Cole ja Gareth Bale, väittäen, Sevilla Jalkapallo Pelipaidat että Bayern Münchenin tähdellä on täydelliset perusteet mennä kauas urallaan.
Walesin johtaja soitti maestroa Daviesille heidän ollessa yhdessä Vancouver Whitecapsissa MLS: ssä, ja on nähnyt hänen kasvavan 15-vuotiaasta potentiaalista yhdeksi tämän päivän korkeimmin nousevista teini-ikäisistä tähdistä.
Robinson sanoo näkevänsä Daviesissa ominaisuuksia, jotka ovat lähes Barcelona Kotipelipaita identtisiä Arsenalin ja Chelsean legendan Ashley Colen ja Real Madridin nykyisen hyökkääjän Gareth Balen kanssa. . Mikä luonnollisesti herättää kysymyksen, mikä on paras asema jollekin Daviesin lahjakkuudesta ja vasemman jalan luonteesta?
Vaikka häntä on ehkä testattu eri paikoissa nuorisotasolla, Robinson tyytyi Daviesin pelaamiseen vasemmalla puolella, taktinen valinta, joka jätti monet hämmentyneiksi Walesin miehen päätöksestä. Se oli yksi, joka maksoi osinkoja Davies-pelille, kehittää puolustustietoisuuttaan ja antaa Valencia Kolmas Pelipaita hänelle enemmän tilaa työskennellä eteenpäin kentällä.
Kaikkia tähtiä pyrkiviä ei löydy niin nuorena, kuten Robinson korosti ajoituksen merkitystä jalkapalloilijan uralla. . Joillekin se tulee aikaisin, mutta toisille se voi vaatia kovaa työtä ja omistautumista pidemmän ajanjakson ajan. aika..

RoxannaLi fotbollströja barn eget tryck VonnieFer

Anneliese kopen voetbalshirts BryceGsbe

RandalBel fotbollströja barn eget tryck KazukoQwr

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat