CarmaStri ValorieFq TRMKamig nueva Tercera Camiseta Dinamarca Dennis LatashaWh

En av de viktigaste drag vi har sett hittills den här säsongen är långa diagonala växlingar från James till andra sidan, där colombianern använder nueva Segunda Camiseta Wolfsburg sig av Dignes sena ankomst, ofta osedda, till luckor som lämnats av Richarlison. Everton-vingen visar sig distraherande för oppositionens högerbackar, och det har sett både hans och Dignes produktion öka.
Men ännu mer framträdande är betoningen på att kasta kors i rutan och Ancelottis arbete med dödliga mål; Everton toppar Premier League-listorna nueva 2ª Camiseta Suecia med fem mål för redan mål, och med Calvert-Lewins flygförmåga är det inte konstigt Digne och Coleman letar ständigt efter att piska bollar till bakre stolpen. Liksom mycket av vad Ancelotti tränar är det en enkel och pragmatisk idé. .
Korsningar är emellertid bara en viktig funktion under de ihållande perioderna av Everton-besittning, och de är faktiskt ofta farligare när det andra laget har bollen. Deras motpresning var exceptionell mot Brighton, vilket ledde direkt till två mål, med Graham Potters mittfält ständigt trakasserat när de försökte bygga ut från baksidan. Brighton hade redan visat i de senaste matcherna att de är för porösa i besittning, men ändå Everton kapitaliserade utmärkt.
Den pressen var ofta frånvarande förra året, när Everton istället tenderade att glida tillbaka till ett säkert mittblock, men Ancelotti har bytt tack den här säsongen främst på grund av vilka nya tillskott Doucoure och Allan lägger till laget. . Spelar nu med ett tremans mittfält och Doucoure och Gomes bildar en mycket effektiv mur mot motståndare. Detta gör nueva 2ª Camiseta pavo det inte bara möjligt för Everton att skriva in sina motståndare, men det betyder också att de är mer effektiva i tapppressen, vilket vittnade i Brightons 4-2-nederlag..

LavonAngl kopen voetbalshirts LisaCresw

HershelDu Køb Fodboldtrøjer ClarkDurd

Georgiann Kopen Duitsland Shirt VanitaMac

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat