RoslynLay Christian LeonelheX Bayern Munchen Drakt Fred MelbaBroy

De klarte ikke å treffe et eneste skudd mot Bournemouth på torsdag og har Arsenal Drakt skapt bare en klar sjanse i de siste tre kampene. Tottenham hadde ingen energi i besittelsesspillet, og klarte ikke å flytte ballen fra egen bane inn i den siste tredjedelen med noen overbevisning, noe som helt og holdent er feilen til Mourinhos manglende angrepstrener.
Han forventer at spillerne hans improviserer, snarere enn å undervise i dybdetrinn som de fleste store Manchester City Drakt klubber i det moderne spillet. Det betyr at når selvtilliten er lav eller beina er slitne, er det ingenting å falle tilbake på: å bli bedt om å være virkelig kreativ, etterlater disse utmattede angriperne statisk på toppen av banen. . Derfor kaster forsvars- og midtbanespillere bare hendene i været og lurer på hvorfor de ikke har noen pasningsmuligheter.
Det ser ut som Brendan Rodgers ‘eksperiment med en 3-4-1-2 er over, etter å ha tjent formålet tilstrekkelig. Det er en anstendig sjanse for at hans vanlige 4-3-3 vil føle seg frisk igjen etter at Leicester hadde blitt foreldet i sitt vanlige system , spesielt hvis James Maddison kommer seg fra skaden i tide til å møte Bournemouth i helgen.
Ayoze Perez har slitt i rollen nummer ti, mens Maddison er den eneste kreative spilleren Leicester har som kan spille på halv sving og falle i mellomrom mellom linjene. Tottenham Hotspur Drakt . Med tanke på at Rodgers stoler på plutselige vertikale passeringer gjennom midten, er lagets avhengighet av Maddison en grunn til bekymring. Problemene med 3-4-1-2 mot Arsenal handlet imidlertid om mer enn bare å bygge opp banen..

NicholasF kopen voetbalshirts CarissaSc

AugustusB manchester city drakt JamikaHsu

PercyMino Vintage Faux Leather Notebooks ZenaidaEl

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat