ShaylaDua AdeleRoy IsobelSpe Frankrike Drakt Edwin KristinFa

Tuttosport sier at Inter vil se tilbake for å få tilbake £ 27 millioner for playmakeren, men en bytteavtale er et mulig alternativ. Det legges til at de kan tilby Eriksen, 28, til Arsenal i et forsøk Getafe Drakt på å lande Xhaka, også 28, i bytte.
Men det er forstått at den tidligere Spurs-stjernen ville ha forbehold om et trekk til deres erkerivaler. Og Corriere dello Sport sier at Inter er forberedt på å inkludere Christian Eriksen i tilbudet i januar for sveitserne.
Eriksen er på yttersiden i Inter, etter å ha blitt signert i Juventus Drakt januar i år fra Tottenham, og har snakket om å presse på å forlate seg selv over vintermarkedet. .
En retur til Nord-London vil passe dansken – og Gunners-manager Mikel Arteta, som har vært opptatt av å legge til en midtbaneskjema i Eriksen-formen siden han tok ansvaret forrige sesong.
Snublesteinen kan være Eriksens bånd til Spurs, selv om hans akutte avgang, med fans som barberer ham de siste ukene før avreise, kan fungere i Arsenals favør.
Han resonnerte: ‘Det føles som om vi måtte sperre, spilte et par kamper, traff 40-poenget og det ble gjort og støvet. Jeg kommer til å være ærlig mot deg, at mentalitet er Juventus Drakt et problem i klubben. Det er et mentalitetsspørsmål. . Det er ikke noe som bare kan slås av, det må det jobbes med. Mentalt har klubben som helhet vært fornøyd med overlevelse, og det er skiftet som må skje. Kom til 40 poeng, så skal du sparke i 50..

IlanaPink Nuova Maglie Da Calcio Basso Prezzo RollandBr

IsmaelStr Spanien Trikot EdisonFor

RowenaFel kopen voetbalshirts KiaraSpaf

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat