CortezRin DarbyChal VicenteSt kjøpe fotballdrakter Cassandra IzettaMcK

Seks av Villa’s første 11 har spilt hvert minutt Premier League-fotball denne sesongen. Det er rett og slett ikke bærekraftig. Nye signeringer er Wales Landslagsdrakt nødvendig i januar, og det beste alternativet kan være å låne et par etablerte Premier League-spillere, som Jesse Lingard. eller Harry Winks.
Hovedårsaken til at Villa sesong har gått under radaren, er at de har spilt to færre kamper enn alle andre, og etterlatt dem i en uglamourøs 9. til tross for rekorden. Men å få utsatt to av spillene deres er også en viktig medvirkende faktor til at de lykkes. . Villa har ikke vært nødt til å takle tretthet på samme måte som alle andre.
Villa har vært veldig bra så langt, men de varer kanskje ikke resten av denne slitesterke sesongen uten noen forsterkninger. Troppen er relativt lett, spesielt i den siste tredjedelen, og faktisk Tyrkia Landslagsdrakt med Trezeguet ofte misfiring og Anwar El Ghazi ikke helt på det nødvendige nivået Villa kunne gjøre med en bred playmaker – samt en back-spiss for å dekke for Watkins.
McGinn er også en veldig effektiv midtbanespiller, kjent i Birmingham for hvordan han bruker baksiden til å utnytte motstandere og bryte linjene, og kaster Villa inn i den siste tredjedelen. For tolv måneder siden hadde Sir Alex Ferguson angivelig bedt Manchester United om å bruke £ 50 millioner på den skotske midtbanespilleren. Den anbefalingen ser bedre ut hver uke. .
Luiz er like god, om enn i en mindre iøynefallende posisjon på banen; defensive midtbanespillere er alltid de siste som blir lagt merke til. Brasilianske defensive instinkter, styrke i besittelse og evne Chile Fotballdrakter til å resirkulere ballen eller starte motangrep gjør ham til en av de beste midtbanespillere i divisjonen. Villa-fans ber om at Manchester City ikke utøver tilbakekjøpet. alternativet satt inn i det originale salget, fordi alle som ser på Aston Villa nøye, vil se Luiz er den perfekte Fernandinho-erstatningen..

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat