DarbySapp BrigidaLa StantonXv fotballdrakter med navn Del GwenShxsa

Championship-siden avviste et bud på rundt 12 millioner pund forrige uke og verdsetter 22-åringen nærmere 25 millioner pund. Ramsdale kom til Bournemouth fra Sheffield United for 1 million pund for tre år siden.
Og selv om de gjorde det, kan det hende at Sheffield United ikke har råd til lønningene Portugal Landslagsdrakt sine, da han sannsynligvis vil fornye kontrakten med Man United på en høyere lønn.
Klubben håper å sikre sin signatur, ettersom Man United kanskje ikke lar Henderson gå et år på utlån. Og Mirrorsays Blades-sjefen Chris Wilder vil forfølge Ramsdale med større intensitet. .
Gitt at fremtiden til Dean Henderson er usikker, siden han kan komme tilbake til Manchester United, vet Sheffield United Kroatia Fotballdrakter at de må signere en kvalitetsvakt. Og Yorkshire Post sier at Chris Wilder er glad for å miste Lundstram i sommer hvis de kan få tilbake et gebyr.
Lundstrams kontrakt skulle utløpe i juni, men United utløste en 12 måneders forlengelsesklausul. Midtbanespilleren var en stjerne for bladene den siste sesongen, og scoret fem mål på 34 opptredener.
Sheffield United er forberedt på å selge John Lundstram i stedet for å la ham dra gratis neste sommer. . Det er også blitt avslørt at Sheffield United satte inn en salgsklausul i salget av Ramsdale til Cherries, noe som betyr at de skylder en prosentandel av det overføringsgebyret som mottas for keeperen.
The Blades så et tilbud på rundt £ 12million avvist i forrige uke, med Cherries som følte at det falt godt under deres verdsettelse for en 22-åring som Juventus Fotballdrakter nettopp har blitt kåret til klubbens spiller for sesongen etter hans gjennombrudd i toppkampanjen. ..

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat