FideliaAy OrvalSugg ConnieBlo Goedkope Roma shirt Muhammad ErikaHarr

Het is fantastisch om ze de afgelopen jaren te hebben gadegeslagen. Ze zijn de afgelopen 15 jaar de beste geweest. Ze bevinden zich op een ander niveau, ze zijn ongelooflijk in het scoren van doelpunten, het winnen van titels. Ik bewonder ze allebei. Ze hebben ons geweldige nachten bezorgd en ik hoop dat we morgen met plezier naar ze kunnen kijken.
Jurgen Klopp prees een ‘perfecte’ avond toen Liverpool de supporters verwelkomde op Anfield met een 4-0 pak slaag van Wolves. Aangezien de Goedkope Getafe shirt stad Liverpool onlangs in Tier 2 van het gelaagde restrictiesysteem van de Britse regering was geplaatst, mochten 2000 fans de wedstrijd van zondag bijwonen. .
Het was voor Goedkope Porto shirt het eerst sinds het uitbreken van de coronaviruspandemie dat fans wedstrijden mochten bijwonen. Liverpool werd in juni voor het eerst in 30 jaar tot landskampioen gekroond, maar hief de trofee in juli achter gesloten deuren op Anfield.
En Klopp had niets dan positieve dingen te zeggen nadat de wedstrijd zijn spelers de aanwezigen had zien trakteren op een prima prestatie. Liverpool claimde een nadrukkelijke overwinning dankzij doelpunten van Mohamed Salah, Georginio Wijnaldum, Joel Matip ‘en een eigen doelpunt van Wolves’ Nelson Semedo.
Klopp was het ermee eens dat de terugkeer van fans zijn spelers had geholpen om naar grotere hoogten te komen in de tweede helft van wat – althans in de eerdere stadia – een terughoudende ontmoeting was geweest.
Hij vervolgde: ‘We zijn zo gewend om zonder publiek te spelen. . Elk klein beetje positief dat je op dit moment in het leven Goedkope PSG shirt in het algemeen kunt krijgen, is leuk. Martin Odegaard ziet zijn progressie dit seizoen gehinderd door een blessure. Vandaag slaagde de Noorse speler er niet in om met de rest van de groep te trainen omdat de speler klaagde over spierpijn in zijn linkerbeen, die morgen verder zal worden onderzocht nadat een reeks tests op de speler zijn uitgevoerd. Ondertussen hoopt de club dat het probleem niet van ernstige aard is met games die nog steeds dik en snel komen voor de mannen van Zidane..

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat