LynetteKa LucianaRs GayleEage fotbollströjor med namn Gwen CharaUrne

Det kommer som ett stort lyft för huvudtränaren Koeman, vars defensiva alternativ har klippts av en skada som Gerard Piqué har lidit. Barcelona och Juventus är båda säkra på kvalificering till 16-åttarsfasen före deras sammandrabbning i den sista omgången av grupp G-matcher, med Koemans sida tre poäng klar över Serie A-mästarna tack vare Fotbollskläder deras 2-0-seger i Turin i Oktober.
Ronaldo missade det spelet efter att ha testat positivt för covid-19 men det fanns den spännande utsikten att den tidigare Real Madrid-stjärnan stod upp mot Lionel England tröja Messi, i en sammandrabbning av de två framstående spelarna i sin generation.
Real Madrids trupp ligger ordentligt bakom Zinedine Zidane eftersom de strävar efter att undvika en enormt pinsam exit i Champions League, säger Casemiro. . Madrid har blivit vana vid framgång i Europas främsta klubbtävling under Zidane, efter att ha lyft pokalen tre gånger under sin första anställning.
De regerande LaLiga-mästarna dumpades emellertid i 16-åren i förra säsongen och gick ner 4-2 totalt till Manchester City, och de riskerar allvarligt att inte göra det ur sin grupp för första gången någonsin.
Los Blancos ligger tredje i tabellen och går in i den sista matchrundan, när de kommer att vara värd för ledarna Borussia Mönchengladbach i den spanska huvudstaden på onsdag. .
Efter att ha vacklat i de tidiga stadierna av deras titelförsvar har Zidanes framtid kommit i allvarlig fråga – och att missa utslagsrundorna skulle bara öka Brasilien tröja spekulationen om att han skulle kunna ställas till säcken..

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat