MicahBrow MarcySher MalorieMe fotbollströjor barn med tryck Anita AmadoMart

Three Lions newboy Jack Grealish ledde värdarna och den internationella lagkamraten Tyrone Mings slog försvaret friskt från att också peka på en ny affär.
Brasilien tröja Englands manager Southgate var på läktaren för att se Villa starta sin Premier League-kampanj med en 1-0 hemmaseger över Sheffield United. Aston Villa-chef Dean Smith säger att han har flera potentiella England-landsmän i sin trupp.
Smith tror att det fortfarande finns mer att komma från 26-åringen och säger: ‘Vilken signering Steve Bruce gjorde. Han gjorde en verklig inverkan på kort tid i klubben. Österrike tröja . Han är absolut älskad av supportrarna.
McGinn har startat alla Premier League-matcher den här säsongen efter att ha missat en bit av den senaste kampanjen med en ankelbrott. Villa flyttade för att binda mittfältaren John McGinn förra veckan, med skotten som undertecknade ett nytt femårskontrakt.
En av de fem ‘kvalitetsspelarna’ som Dean Smith pratar om är Ollie Watkins, som har gjort åtta mål på 15 matcher sedan han kom från Brentford till en klubbrekordavgift på 28 miljoner pund under sommaren. .
Villa höll bara uppe på den sista dagen av förra säsongen, men nedflyttning verkar som ett avlägset minne den här kampanjen tack vare en fin form av form som har höjt dem upp till nionde.
Smith lyfte fram parallellerna med Portugal Bortatröja Jack Grealishs comeback från skada förra terminen, men han är försiktig med att sätta för mycket press på mittfältaren. Med VillaTV förklarade Villa-chefen sina planer för McGinns återgång till match..