StefanieM AliciaSes JanelleBe fodboldtrøjer Beatris JulioBlac

Dest har været en regelmæssig starter i højre back siden skaden til Sergi Roberto tidligere i november, og han har nu fem optrædener og et mål med FC Barcelona. Køb Sverige Trøje På den anden side fik Konrad endelig sin debut i Europa, da han kom ind som en sub mod Dynamo Kiev. FC Barcelona møder PSG med et lækre slips i åttendelsfinalen.
Den amerikanske målmand debuterede i UEFA Champions League i den sidste kamp i gruppespillet, da Manchester City besejrede Marseille 3-0. Steffen holdt sit første rene ark i Europa, men han ved, at han kun er back-up for Ederson hos Citizens. . Køb Getafe Trøje Holdet fra Manchester møder Borussia Monchengladbach i næste runde.
Weston McKennie har været en nøglespiller for Juventus ‘sidste tre spil i alle konkurrencer. Den 22-årige scorede sit første mål med Old Lady på kampdag 10 i Serie A, og tre dage senere scorede han igen mod FC Barcelona i UEFA Champions League. Dette blev fulgt i weekenden, da han assisterede Paulo Dybala til det første mål i spillet. Juventus møder Porto i 16-delsfinalen og er tunge favoritter til at komme videre. .
Chelsea har uden tvivl fået den hårdeste uafgjort, da de bliver nødt til at slå Atlético Madrid for at komme videre til kvartfinalen i Champions League. Colchoneros er på toppen af ​​LaLiga, og i denne sæson underskrev de Luis Suárez for at øge deres ildkraft. Pulisic har haft mange skader Køb Porto Trøje i år med Chelsea, så forhåbentlig når han fuld fitness til denne runde..

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat