VeolaDace DerickkfV OdessaCap fotballdrakter med trykk Albertina MerriRott

Og Phillips er håpfull på å få nikket til å starte i København sammen med Declan Rice eller Mason Mount. England-sjefen vil gjøre en rekke endringer i laget som startet lørdagens seier over Island i kveldens Nations League-kamp Bayern Munchen Fotballdrakter mot Danmark.
Daily Mail sier at Phillips er i kø for sin debut i England i kveld, og Gareth Southgate er også klar til å gi Wolves-kaptein Conor Coady sin internasjonale bue.
Leeds United-midtbanespiller Kalvin Phillips er klar for sin debut i England i kveld mot Nations League-kvalifiserende motstandere Danmark. Leeds United-midtbanespiller Kalvin Phillips har innrømmet at han er åpen for å spille for Jamaica Norge Landslagsdrakt eller England. .
Phillips, 24, valgte å bli og signere en femårskontrakt på Elland Road og var nøkkelen til deres suksess i mesterskap forrige sesong. Han fortalte en Leeds-dokumentar: ‘Mange snakker om pengene i sporten, og det er livsforandrende.
Phillips ble målrettet av en rekke Premier League-klubber da Leeds ikke klarte å vinne opprykk og Aston Villa tilbød £ 25million til midtbanespilleren. Rapporten antyder at Leeds har en langvarig interesse for Ramsdale, ettersom de har speidet spilleren siden han var på utlån i AFC Wimbledon forrige sesong. .
Men hvis Bournemouth skulle gå ned og Leeds ble forfremmet, kunne Ramsdale være tilgjengelig for Elland Road-klubben. 21-åringen gleder seg over breakoutsesongen i Premier League, etter å ha PSV Eindhoven drakt spilt 28 seriekamper denne termin..

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat