VetaMould Giselleby Lawerence fotbollströjor utan tryck Robin KatherinS

Ryggproblem under hela sin karriär såg Agger förlita Österrike tröja sig på smärtstillande medel för att se igenom honom, men han tror att de var hans undergång. En av de nyare är ‘YNWA’ stämplat på hans knogar – den välkända Liverpool-förkortningen för Anfields hymne You ‘ll Never Walk Alone.
Där finns vikingakyrkogården över hans rygg, kärlekshjärtan på hans kalvar, latinska ordspråk över hela kroppen och namnen på hans Fotbollströjor familjemedlemmar etsade in.
Men det har lagts till dramatiskt, med nästan varje tum i hans kropp som innehåller en tatuering. Han började och avslutade sin karriär på den danska klubben Brondby, och det var som en 15-årig ungdomsspelare som han fick sitt första arbete gjort. .
Agger är regelbundet involverad i företaget men hans yngre bror Marco och deras vän Rune Rasmussen övervakar det dag till dag. På frågan vem han skulle föredra i sitt lag sa den tidigare italienska chefen Lippi: ‘Jag skulle välja Luis Alberto, han har hög kvalitet.’
Den tidigare Juventus-tränaren Marcello Lippi säger att de borde flytta för Lazio-angriparen Luis Alberto. Dunk sa: ‘Höjdpunkten i fotboll spelar för ditt land och har de tre lejonen på bröstet. . Tack och lov fick jag möjlighet en Ajax Hemmatröja gång.
Brightons kapten Lewis Dunk tror att han kan uppfylla sina Englandambitioner på Falmer Stadium. Presset är på Arteta för att behålla sitt jobb, men målvakten Leno säger att spelarna måste ta ansvar..