GildaSabe EloiseCom EricaOliv Köp Sverige hemmatröja Christopher DaneSikes

Bayern München ess har beslutat att lämna de tyska mästarna efter att ha misslyckats med att komma överens om ett nytt avtal och efterfrågas av Zinedine Zidanes män. Köp Frankrike matchtröja Men United har nu gått in i loppet för att underteckna den österrikiska internationalen och är övertygade om att säkra en affär i nästa månads övergångsfönster.
Det är underförstått att United-chefer har pratat med Alabas representanter om att han åker till Old Trafford på en gratis transfer nästa sommar. Alaba är fritt att prata med andra klubbar från och med den 1 januari och Bayern-verkställande direktören Karl-Heinz Rummenigge har accepterat att försvararen kommer att lämna.
Köp Sverige hemmatröja United är villiga att erbjuda honom ett avtal om 12 miljoner pund per år i ett försök att fresta honom till Old Trafford. . England har meddelat att Manchester United-stjärnan Marcus Rashford inte kommer att delta i truppen den här veckan.
Rashford var tveksamt på grund av en skada som han drabbade mot Everton i Premier League. Nu har Three Lions bekräftat att han är ute i deras Nations League-matcher mot Belgien och Island den här veckan.
Coady är självisolerande när han kom i kontakt med någon som är positiv för COVID-19. Köp England kläder . Han vidtar alla nödvändiga försiktighetsåtgärder och kommer inte att kunna gå med i landslagslägret som ett resultat.
Coady berättade för reportrar: “Jag fick själv och återhämtade mig från viruset redan i mars och har testat negativt två gånger i lägret, men det är naturligtvis viktigt att jag följer de regler som fastställts av regeringen och följer en period av självisolering..

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat