JeanaMcgi GarrettFy DaniloBur stjerner på fodboldtrøjer Leandra CyrusMess

The Red Devils spillede en dårlig 0-0 uafgjort med Manchester City i derbyet lørdag i Premier League. Manchester United-legenden Rio Ferdinand advarede klubkaptajnen Harry Maguire om at blande sig med oppositionen efter kampen.
Til lørdagens sejr over West Brom tilføjede Køb Atletico Madrid Trøje Ferdinand: ‘Bruno, som du ikke har noget imod at give bolden væk, fordi han er den kreative gnist lige, men han gav bolden væk meget billigt, sandsynligvis cirka fire gange før halvtid.
Han har siden hængt støvlerne op og Køb Arsenal Trøje fortalt Eleven Sports: “Du skal stoppe med at sammenligne mig med Guardiola, fordi jeg ikke kom her og sagde, at Anderlecht skulle blive Manchester City.
Kompany spillede for Guardiola i City, inden han sidste år rejste til Anderlecht for at tiltræde en spiller-manager-rolle. . Anderlecht-træner Vincent Kompany indrømmer, at han bliver træt af sammenligninger med Manchester City-manager Pep Guardiola.
Thierry talte også positivt om Petr Cech i Chelsea, efter at Courtois vendte tilbage fra et udvidet lån hos Atletico Madrid. Thierry Courtois mindede om: ‘Hans overførsel var lidt kompliceret. Kampagnen var allerede startet, og han var sent i preseason. . Men frem for alt var Keylor der stadig.
Courtois er nu i sin tredje sæson i Madrid, hvor Keylor forlod PSG sidste år. Faren til Real Madrid-målmand Thibaut Courtois indrømmer, at Køb Olympique Lyon Trøje Keylor Navas tilstedeværelse var et problem, da han først ankom..

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat