MargoMetz NevilleTh ThomasCla fodboldtrøjer med tryk til børn Odell TTUMadie

Spurs ‘opsætning er vanskelig for modstående centerbacker at håndtere, da det præsenterer ukendte bevægelser. Kane falder dybt væk fra centerbackerne, og de er nødt til at beslutte, om de skal spore ham eller lade ham gå fri. På samme tid, Son og den anden kantspiller løber bagfra fra bredere startpositioner, ofte blindsides midtbackene.
Måske ville den nærmeste sammenligning Billige Fodboldtrøjer være Jurgen Klopps Liverpool, hvor Roberto Firmino nominelt er nr. 9, men tager mange stillinger og ansvarsområder, som en nr. . 10 normalt ville, mens vingespilene Mohamed Salah og Sadio Mane kommer meget ind, truer bagud med deres tempo og scorer mål konsekvent.
En anden lille Køb Holland fodboldtrøjer ændring, der er foretaget siden Mourinho overtog styringen, har været frontlinjens profil. På papiret spiller Tottenham en 4-3-3, men i virkeligheden gør angribernes fluiditet det til et system i modsætning til de fleste andre. Kane er angriberen, men han gør meget mere skabende end typiske angribere. Son er en af ​​wingerne, men han tilbyder meget mere måltrussel end typiske wingers. .
I den fantastiske 6-1-sejr ude til Manchester United kom Spurs ‘tredje efter at have presset på en omsætning, da deres værter forsøgte og ikke spillede bagfra. Køb Atletico Madrid Trøje Umiddelbart angreb de, hvor Son fandt Kane i feltet for at afslutte. Uger senere i uafgjort med West Ham United, så endnu et kontraangreb Kane modtage dybt, før han valgte Son’s ud-til-in-løb bag forsvaret for at afslutte..

RonAlipce fotballdrakter på nett TraceyFor

CareyApli maglie di calcio a poco prezzo ShantellH

GlindaStr Fodboldtrøjer Til Børn KirkBarra

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat