RobCuppvo HilarioSt RicardoUr fotballdrakter salg Frederic MaynardKa

AP rapporterer at Son er blitt snappet av de samme agentene som representerer Spurs-sjef Jose Mourinho med Premier League-klubben som er opptatt av å knytte spissen til en ny avtale.
Son har fortsatt tre år igjen av kontrakten i Nord-London, men Tottenham er opptatt av at han skal forplikte bayern munchen Drakt sin langsiktige fremtid til klubben. Son har sluttet seg til det amerikanske sportsbyrået CAA, spesielt CAA Base, som er ansvarlig for Mourinhos kommersielle avtaler.
En av deres stjernespillere som er representert av roma Drakt de samme agentene som manager, kommer derfor som et enormt løft for Tottenhams håp om å prøve å bli enige med Son om nye vilkår.
CAA representerer også Tottenham og England-midtbanespilleren Dele Alli samt Juventus-superstjernen Cristiano Ronaldo og Evertons sommersignering av James Rodriguez. .
Tottenham-ess Heung-min Son insisterer på at han ikke ser på seg selv som en av Premier League-spillerne. Son tror imidlertid ikke at han er en av Premier League beste spillere, og avslører at ideen aldri har kommet i tankene hans.
Tottenham-angriper Heung-min Son er kåret til månedens Premier League-spiller for oktober. Hans nærmest telepatiske forbindelse med lagkameraten Harry Kane har ødelagt en rekke motstandere og bidratt til å sende siden til 2. . plass i internasjonal pause.
real madrid Drakt Angriperen scoret fire mål og ga tre assist i løpet av oktober da Spurs slo Manchester United 6-1, gjorde uavgjort 3-3 mot West Ham og slo Burnley 1-0..

VeronaNor maillot de foot CelindaDu

HowardDra kopen voetbalshirts LuellaMac

NicholLet fotbollströja Heikeitpd